Är hösten här nu?

Två mornar i rad har jag och Viggo haft lite sovmorgon...välling vid halv sju och sen somnat om till klockan nio. Inte helt fel eftersom snuvan är i huset! Både i går och i dag har det ju varit fint väder så vi har spenderat ett par timmar ute. Viggo fick prova sin nya mössa i går eftersom det bara var tio grader när vi gick ut. Så söt i den!



Nu börjar det verkligen kännas att hösten är på intågande! Solen skiner men man känner i luften att det är kyligare...jag gillart! Samma som jag gillar när vintern börjar närma sig. Och våren. Och sommaren. Tur man bor i Sverige där det är olika årstider. :) Hoppas bara det inte kommer riktigt lika mycket snö den här vintern som förra för jag börjar ju jobba igen i januari och det är lite bökigt att köra bussen i två meter snö!
Och det här med jobbet, det känns ju sådär. Är hellre hemma med älskligen Viggo! Men jag tror jag måste låta Christian få sin beskärda del också ;)


Mamma o son!

Notera att man inte behöver göra i ordning håret när man bor på landet! ;)








Tar upp mycket plats trots att han inte är så stor...

Nu när Viggo varit sjuk har Christian flyttat till gästrummet och Viggo har legat i våran säng tillsammans med mig. Hur mysigt som helst! Men. Han tar ju upp mer plats än en vuxen människa! Var tvungen att ta ett kort mitt i natten på gullungen. :)



Premiär att sitta på pappas axlar, det var ju också en höjdare! Mina älsklingar.



Vissa delar av kvällen, en sisådär 40 minuter spenderades ute på altan tillsammans med Emma. Inte tillsammans, tillsammans alltså...men i telefon. :) Det var himla trevligt, med Emma spelar det ingen roll att man kanske inte har pratat på hur länge som helst...det känns som om det var igår! Krya på dig Emma! Gud vad jag frös om fötterna när jag kom in trots att jag kurat in dem under filten...men det var ju inte så konstigt! 10 grader var det ju ute! Brrr...


Förkylningen börjar ge sig

Viggos förkylning börjar nog ge sig, i natt har han i alla fall sovit liggandes i sängen. Så jag har sovit en aning bättre än natten innan. Det behövdes! Men i dag tog jag o Viggo en tupplur på ca två timmar, så himla skönt!

Så fort vi vaknat var det lunch för Viggo, dusch för mig o Christian och sen iväg till Västanbäck! Stina hade 30-årskalas! Det var lika trevligt som vanligt. :) Men eftersom Viggo inte är i sin bästa form så åkte vi ju hem ganska tidigt så vi fick honom i säng som vanligt. Det tog en aning längre tid att natta honom i kväll eftersom han tagit två stycken tvåtimmarslurar.






Bilden är från den 14 augusti när mamma och Olle var barnvakt medans vi var på fest. Olle vill gärna byta blöja av nån anledning! Men inte mig emot. :D Han är så duktigt lilla Olle (som nu börja bli riktigt stor)


Svart & vitt

Nytt armband jag knåpade ihop i går kväll :)



Vårat lilla monster har blivit sjuk...

Den här natten har ju inte varit den bästa, i alla fall inte för mig och Viggo. I går kväll blev Viggo täppt i näsan och kunde inte somna...så det blev en vällingflaska till och sen var det bara för mig att sitta och hålla honom  i famnen hela natten. Så fort jag la ner honom började han skrika...så för mig har det väl blivit en sisådär tre, fyra timmars sömn...dagen har gått i trötthetens tecken!

Vi hoppas på en bättre natt i natt :)

Monsters Inc.

Vi har skapat ett litet monster och han heter Viggo! För det mesta är ju våran älskling glad som en sol men nu har blixten slagit ner här hemma! Så fort han är hungrig (oftast när han är lite trött också) förvandlas han till ett gulligt litet monster...han skriker av ilska och tar i ända nerifrån tårna! Tur han är liten...


Tror vi är galna i mössor här hemma!

Den här mössan skulle passa till Viggos nya vinterjacka som också är brun. Finns på www.oiidesign.se


Lite bilder från veckan

Nya mössan



På jobbet med Per



Busar med gardinerna



Tv-tittaren


Världens goaste unge!








Vilken dag!

I dag har det verkligen regnat i princip hela dagen! Då passade jag på att åka till Kumla för en storhandling. Viggo fick vara hos farmor så länge. På eftermiddagen var han med mig i köket medans jag sydde upp gardiner, det verkade vara intressant för så fort jag började sy så skrattade han. Att så lite kan roa honom! :) I dag trodde han att han var en superbebis...sov kanske 40 minuter på hela dagen. Men det gick ju bra ändå, lite mer gnäll än vanligt bara. Sen att han somnade vid kvällsvällingen var ju ganska väntat. :)

I dag kom även den fina mössan till Viggo som jag beställt av www.sarabellabusa.blogg.se ,min gamla innebandykompis. Viggo blev om möjligt ännu sötare med den på. För den som är sugen att titta vad hon knåpar ihop är det bara gå in på hennes blogg. Beställa går säkert bra det med. :)

Det kommer bilder snart från veckans äventyr.

Ny beställning

I går beställde jag nya pärlor och band ifrån www.pagoni.se. Det kommer bilder senare. Är det nån som är sugen på ett armband är det bara att säga till! :)


Mysstund...








Nya pjucks!

Viggo har fått sig ett par alldeles egna sneakers...dock ett par storlekar mindre och de är gråa! Tuff kille vi har!




RSS 2.0