Torsdag

Den här dagen har jag o Viggo spenderat i lägenheten. Jag har städat och plockat där medans Viggo busat och sovit. Han sov i våran säng, det har han inte gjort på mycket länge men det verkade gå bra det med. Själv längtar jag till sängen i Kumla, den är ju helt ny och man sover såå bra i den!

I morse när vi låg o mös i sängen så hittade även Viggo mitt tandsmycke. Han försökte få tag på det och till slut blev han ilsken för att det inte gick. Gullunge!

Pappa och Ninni kom hit klockan fem för att vara barnvakt när jag o Christian drog till Hardemo för att spela innebandy. Hur kul som helst i dag! Vi var tolv stycken så det blev två lag med sex i varje. Så då böt vi tre o tre, nästan som på en riktig match. Det var några nya killar med också och det livar ju alltid upp. ;)
När vi kom hem förväntade jag mig att Viggo skulle sova, men icke! Han var helt enkelt inte trött. Fick ta upp honom en stund och han var helt speedad! Skrek som en galnning. Han fick i alla fall sitta med medans vi åt lite och sen blev det en halv flaska välling till och vips så sov han! :)

I morgon drar vi mot Kumla! Det ska bli skönt men samtidigt är det ju himla skönt o slippa alla trapporna när man har en liten. Och här uppe i stugan känns det som jag kan gå ut och se ut hur som helst, det är ju inte så mycket folk här så här års! Dags att piffa till sig alltså nu när man flyttar tillbaka till Kumla. ;)

Har även packat ner gamla kläder som Viggo växt ur. Gud så smått! Jag kommer knappt i håg att han varit så liten. Hittade en jätteliten pyjamas som var för stor för honom när han var nyfödd. Att man glömmer så fort! I och för sig så glömmer jag ALLT fort nu för tiden!

I går kväll var jag även inne på www.tradera.se och hittade de här fina gardinerna till Viggos rum.


Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0