Hund, hund, hund!

I torsdags kom Zahra hit, hon är inte ens ett år, ljushårig, svart nos, bruna ögon, fyra ben och en svans. Med andra ord en hund! Jättesöt hund!

Jag trodde det skulle bli en sömnlös natt för hon kunde inte komma till ro, men till slut så. Men det är ju inte som att ha Elliot som sover sig igenom ALLT! Närå...om man nu mot förmodan skulle behöva gå på toaletten på natten får man passa sig för då har man en liten hund framför fötterna. Hon bokstavligt talat slänger sig framför en och viftar med svansen så det säkert hörs ända till Kumla! Viggo har vaknat minst tre gånger av att hon rumlat runt!

Har man Elliot så tittar han på en som om man är helt dum i huvet när man går upp mitt i natten! Om han ens orkar lyfta på huvet. ;)

Viggo tycker det är festligt att ha en hund här hemma. I alla fall när den springer förbi eller kommer o sniffar på honom lite. När den däremot busar eller skäller så blir han rädd! Just den här hunden kommer löpandes med sin leksak så fort jag gör nåt konstigt ljud för att Viggo ska skratta. Så då är det bara att busa med både hund och barn. :)

I morgon ska Zahra åka hem igen. Lika roligt som att ha henne här lika skönt ska det bli att lämna tillbaka henne! Men hon är välkommen igen!


Zahra


Elliot ;)


Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0