Söndagmorgon

Den här morgonen har varit precis som alla andra egentligen, Viggo vaknar vid sex-halv sju, lite välling o sen bus i sängen. Frukost vid halv nio med hela familjen. Nu sover Viggo sin förmiddagslur och Christian är i Hällabrottet och hjälper Cederberg med bilen. Själv har jag nån konstig huvudvärk, ska snart lägga mig i sängen o läsa lite!

Viggo har sovit precis hela natten, som han gjort de tre eller fyra senaste nätterna också. Vi är väldigt nöjda över det, så himla skönt och vakna på morgonen och inse att man inte varit uppe något under natten. I bland har det ju hänt att nån av oss får gå in och stoppa in nappen...men det är ju en petitess!
Sen i torsdagskväll har han också somnat för sig själv, också skönt. Speciellt efter onsdagskvällens dust med Viggo. Då vägrade han somna och bara låg där inne och skrattade, pratade och snurrade runt. Det tog väl nästan en timme innan han somnade och det är rekord när det gäller honom som alltid annars har väldigt lätt för att somna på kvällarna.

Nu blir det även sängen för mig med! Måste vara laddad inför kvällens aerobicspass! :)


Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0