Underbara!!


Härliga måndag!

Bara för att Anna på jobbet har skrivit på fb att hon saknar mig och att hon vill att jag ska komma in till stan så träffades vi i dag! Härligt, men synd bara att vi inte hann prata ordentligt (förbaskat att vi ska ha körningar hela tiden)...men hon hann säga härligt bra saker som gjorde mig glad! Tack Anna! :D
Senare under dagen träffade jag även min andra bästa jobbarkompis, Lars! Han förgyllde min eftermiddag. :)

När jag kom hem från jobbet så var båda killarna glada och det är ju hur trevligt som helst när man kommer hem och har jobbat hela dagen Medans Christian fixade disken efter maten så gick jag och Viggo in i sovrummet och busade i sängen. Det är det absolut bästa stället att busa på enligt oss...Viggo skrattade så han kiknade. Tills han slog huvudet i sänggaveln...hehe...:)

Nu har jag precis kommit in från en promenad, var ute i en halvtimma i alla fall. Bättre än ingenting i alla fall, eller hur!?


Slöa söndag

Den här söndagen har nog varit den slöaste vi någonsin har varit med om! I och för sig har vi varit ute o så men det käns slött i dag...i morse fixade jag i alla fall till lite chokladbrownies, de smakade fint! Vi måste ju provsmaka innan vi bjuder på det vi bakat, tänk om det skulle smaka blä!
När vi var klara tog vi en promenad hem till Christians farmor och farfar med Tre Kronor-boxen, de har också fastnat precis som vi...sen vidare till Ica för att inhandla lite plastburkar för att lägga alla kakor i. :)
Sen. Sen blev det slött! Kollade skidor liggandes i soffan medans Viggo sov middag. Men det kanske är förlåtligt när jag har ont i halsen...jag missade aerobicsen i kväll också, tusan!

Mamma kom hit vid fyratiden. Jag hjälpte henne med en beställning till Viggo...han ska få en urgullig nattlampa som kommer lysa fint i hans rum.


Ny header

Nu har jag fixat till en ny header. Jag kände för lite förändring, men hade inga fina bilder på mina killar som jag tänkt först...så då fick det bli en av bullarna jag bakat (för första gången i hela mitt liv) tills vidare. :) Jag kan säga att bullar är verkligen inte en del av mitt liv! Det är sällan vi har sånt hemma men det stundar ju ett 1-års kalas här hemma.

Kram


Väntar

Vi väntar med spänning på besked från Askersunds kommun om vårat bygglov!
Att det ska ta sån himla tid...vi vill ju veta för bövelen...


Bokrea

Viggo och jag tog en promenad med bullarna hem till Kari o Kent nu på eftermiddagen...Christian var lite slö och stannade hemma...men han hade dammsugit när vi kom tillbaka, så duktig! Vi måste låna deras frys till det är dags att äta upp bullarna (det blir förhoppningsvis den 6 mars) för våran är så liten och så full! På vägen hem gick vi förbi maxi och köpte popcorn. Hittade även en rolig bok till Viggo på bokrean. :) Han är så duktig att härma djuren!


Väninnan

En feelgoodbok som jag precis läst ut är "Väninnan" av Denise Rudberg. Handlar om en tjej i Stockholms överklass som lever med sin väldigt otrevliga och kontrollerande man....det strular till sig och ska hon våga skilja sig? Det är frågan! Gillar man som jag (just nu) att läsa enkla böcker som inte kräver så mycket är denna super!


Nu blir det andra bullar!

Viggo tog sovmorgon denna lördag...vaknade inte förrän halv åtta! Det gillar vi andra här hemma. :)
Det blev en tur till stugan för att vattna blommor och bara titta till stugan. Tog Viggo i pulkan och gick upp till pappa o Ninni, de stod utanför och väntade på skjutsen till Skara.

När vi kom hem så fick Viggo mat och sen vila middag! Själv tog jag tag i bullbaket som jag bestämt. Så här såg det ut. :)





Jag vet att de smakar bra för jag och Christian tog såklart varsin med ett glas kall mjölk till.
MUMS!

Så här ser Viggos nya pjucks ut som jag fyndade på Kavat i går. :) Tyvärr så går ju inte liten än, men snart kanske han kommer på att det är roligare än att krypa. ;)


Friday

Mitt fina sms-inlägg jag gjorde i går innan jag slutade jobbet blev visst inte så bra. Jag såg det nu...har inte varit inne på datorn nåt sen i onsdags. :) Som tur var så var det inget jätteviktigt jag hade att förtälja!

I dag ska vi i alla fall hämta hem Viggo, det ska bli så underbart! Jag körde förbi honom och farmor när de var ute på promenad...de stod och tittade på en traktor som kom åkandes. Först tänkte jag att den där ungen är nog ute med sin mormor/farmor när jag inser att det är min unge och brister ut i ett "där är mitt barn!"
Jag saknar honom så mycket! Vi ska mysa som bara den när han kommer hem!

Den här dagen har varit lite seg...första timmen satt jag i bussen och läste med bussen avstängd och värmaren igång. Jag glömde såklart bort att stänga av värmaren så när jag skulle starta bussen så var den död! Men en stund senare fick jag igång den...åkte till bibblan (läs biblioteket) och lånade lite fler böcker och sen var det dags att börja jobba...yes! I dag fick jag köra en underbar tjej som heter Johanna, hon är alltid glad och jag ler alltid när jag släppt av henne. :)
Nu är jag hemma på lunch. Jag har ätit, kollat igenom alla bloggar jag följer, kollat lite på facebook och nu har jag 45 minuter kvar av lunchen. Funderar på att träna lite styrka så slipper jag det i kväll....så får det bli!
Ha en fortsatt trevlig fredag och helg allihopa!

Peace


SMS-inlägg


Hua!

I dag var jag helt slut när jag kom hem från jobbet. Men det piggade ju såklart upp att Jennie, Robert o lille Melvin var här. De satt i vårat lilla kök och trängdes! Robert och Melvin kom hit tidigare i dag så killarna har busat på eftermiddagen. De hade haft det superskoj!



När de gått hem tog vi en promenad med Viggo hem till farmor och farfar...där lämnade vi honom och gick hemåt igen. Han ska nämligen vara där ett par dagar, gudars vad jag kommer sakna honom!


Raggmunk

Ska strax ta en promenad till Kvarngatan 19 för att bli bjuden på hemmalagad raggmunk. Christian och Viggo är redan där så det är mig de väntar på. Det kommer bli supergott som vanligt! :)


Hej o hå

Denna måndag betyder första dagen på sportlovet och det förklarar varför jag inte hade ett dugg att göra på jobbet i morse. Det känns sådär att sitta i bussen drygt en timma och vänta på jobb...hade ju kunnat legat kvar i sängen lite extra men det går ju inte till så tyvärr. :)

Lunchen hemma var såklart det trevligaste på hela jobbdagen. Viggo blir alltid så glad när jag (eller pappa Christian) kommer hem, han ÄR verkligen helt underbar! I dag kom även Björn hit på lite fika så Christian hade lite sällskap medans Viggo sov. :)

Annars har det varit lugna puckar i dag på jobbet, sett två älgar på VÄLDIGT nära håll och fick även ett "erbjudande" från en kund om att stanna till på nåt bra stället och springa in och köpa rulltårta till eftermiddagskaffet för att sen skjutsa hem honom.
SKULLE INTE TRO DET!
Vad tror en del människor egentligen...kanske att det är nån slags nöjestripp de är ute på och att vi chaufförer har hur mycket tid som helst till allt möjligt annat än att köra kunderna från A till B....det kan ju vara allt ifrån det lilla "erbjudandet" jag fick i dag till att ta ut pengar eller lägga på brev på lådan och det är ju oftast inte på vägen utan en omväg...

Nog klagat, jag fick en underbart mysig kväll med Viggo (Christian är på hockey med sin bror). Vi har bytt lakan, städat lite på hans rum, tvättat och legat i soffan tillsammans en stund och tittat på "Vad blir det för mat?". Nu sover lillen och jag ska slöa lite för att sen gå o lägga mig tidigt...jobbigare än jag väntat mig att börja jobba igen. :)


Fullspäckad dag!

Ingen sovmorgon i morse heller...Viggo vaknade innan sju men vi vägrade att gå upp innan halv åtta och så blev det. :)

På förmiddagen åkte vi till Kumlahallen för att bada lite. Viggo bara älskade det såklart! I Kumla hade de även badringar och armkuddar att låna. Perfekt!
Lämnade Viggo hos farmor o farfar innan vi åkte hem för att packa om och sen åka till matchen. Det gick ju sådär...men nåt annat var väl inte väntat. :) Jag sprang i alla fall till jag mådde illa.
Efter matchen var det bara att hämta Viggo för att sen åka på kalas hemma hos pappa. Det var mycket trevligt! Nu sitter vi och tittar på Solsidan så bye bye!


Bilder

Här kommer lite bilder från Viggos och Melvins bus!








Matchdag!

I dag är det match. Mot Dagen Efter...det låter ju bra så här men jag tror vi är rökta! ;) Men det är bara o kämpa på. Viggo ska vara hos farmor o farfar medans vi är borta.

När vi spelat klart blir det till att åka till stugan för att gratta pappa.


Viggo o Melvin

Vid tretiden plingade vi på dörren hemma hos Jennie, Robert o Melvin. Viggo hade laddat med två timmars sömn, men lille Melvin hade bara 45 minuters sömn i bagaget...det resulterade i att han inte riktigt orkade busa som vanligt. :) Viggo härjade på från första stund medans Melvin tittade på, en stund senare var det fart på dem båda! De är så roliga att se. Viggo skrämmer slag på Melvin med sina skrik, Melvin klappar fint på Viggo, de rullar bollen, leker i tältet och så klättras det.

Tyvärr så glömde jag kameran hemma, men som tur är så har ju Jennie o Robert en sprillans ny kamera. Jag tog en del bilder (både bra o dåliga) som Jennie ska skicka över till mig så de kommer i ett senare inlägg.

Trevlig lördag.


Chicklit

Efter den där hemska boken jag läst så började jag i en extremt lättläst tjejbok! Den slukade jag på ett par dagar tror jag. :) "En shopaholics bekännelser" heter den boken och är skriven av Sophie Kinsella. Gillar man lättläst med lyckliga slut ska man läsa den här boken! ;)


Mobilbloggar för fullt här. Jag måste test...

Mobilbloggar för fullt här. Jag måste testa och se i fall det fungerar! Bilder från buset med Melvin kommer senare i kväll. Ha en bra dag allihopa, kram!


I dag

Gårdagskvällen var hur trevlig som helst, Viggo somnade snabbt medans jag och Christian åt den supergoda tacopajen som vi fixat till! I morse vaknade Viggo strax innan sju och jag tog in honom till oss...men jag skulle gjort som Christian sa och låta honom ligga för då hade han nog somnat om igen. Men vad gör man inte för lite mys med lillen!

Den här morgonen har gått i ett. Frukost, kokostoppsbak och promenad i kylan. Nu är det middagsvila och i eftermiddag ska vi hem till familjen Engström/Björklund för lek och bus! Den här gången ska det väl bli av i alla fall!

Cajsa, det var så lite så! ;)


Helg!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet...bara att byta om lite fort och sen ta en promenad hem till mamma för att hämta hem Viggo...som jag saknat honom! Men han har ju haft det bra hos mormor. :)
I kväll blir det lugnt, vi ska bara mysa och ta det lugnt. Det blir förmodligen tacopaj.


De tre första veckorna på jobbet har jag...

...fått rätt mycket dricks

...åkt förbi en läskig olycka som precis hänt ute på landet

...haft en katt framför bussen som inte ville flytta på sig :)

...haft problem att få igång bussen

...tankat på kredit för att mitt tankkort varit för gammalt

...inte kunnat tanka alls för att låset frusit ihop

...kört fast ute på landet nånstans

...sladdat eftersom det varit jäkligt halt ute :)

...nästan frusit ihjäl när det var ca -27 grader kallt ute en morgon ;)


Hemskt!

Jag har precis läst ut en bok som heter "Mamma sa att jag var sjuk". Här kan ni läsa om vad den handlar om.
Det är ju hemskt att föräldrar kan göra så mot sina barn...jag kan inte förstå det! Jag fick så ont i hjärtat när jag läste den här boken. Det är ju min (våran) värsta mardröm i fall det skulle hända Viggo något och det finns ju INTE på världskartan att vi skulle fantisera ihop att han var sjuk och låta honom genomgå sjukhusbesök med sjukdomar som inte ens finns!
Det är så hemskt...


Torsdag

Lunchen hos mormor blev lika trevlig som jag förväntat mig. Jag hade ju beställt pannkakor och det fick jag! Det finns inget som slår mormors pannkakor! Resten av eftermiddagen gick fort.
Kvällen gick fort. Viggo och jag badade i badkaret och sen var det i princip dags för honom att sova. Nu går det en aning smidigare att lägga Viggo sen han började sova en gång om dagen...han somnar nästan på en gång. Men först ligger han där inne och pratar, förmodligen med sina snuttisar. ;)

När mamma slutat jobbet kom hon och hämtade Viggo. Han ska nämligen sova borta i natt och vara där hela dagen i morgon. Jag jobbar ju och Christian ska hem till Jonas hela dagen och hjälpa till med stallet. Tur att mamma kan ta ledigt från jobbet och ställa upp!

Nu är i alla fall innebandyn avklarad. Det märks att jag inte riktigt kommit in i jobbandet. Jag blir astrött av att spela, sådär trött så jag bara går runt och yrar. Haha!
Men nu är vi i alla fall hemma...det blir extremt lugnt i kväll...faktiskt lite skönt att vara ensamma.

Jag tränade lite med vikter i dag på lunchen...Viggo var också med!



Mormor

Nu ska jag till mormor för att äta lunch...som jag för övrigt bjöd in mig själv på. ;)


Kväll på Kyrkogatan

Nu är det kväll, Viggo är trött och det är även hans sängkompisar!




Mat

Den här dagen har gått i ett! Direkt efter jobbet så åkte jag hem och böt om för att sen ta en rask promenad till Skomakargatan där Viggo, Christian, Robin, Sigge, Kari o Kent väntade med mat. Det var bara att sätta sig till bords och äta. Men först fick jag en puss o kram av Viggo, gullet!

Efter maten drog Christian iväg för att tvätta bilen (han hade panik för att den var så skitig) och jag tog med mig Viggo och Elliot på en promenad. Så skönt så! Nu är vi i alla fall hemma hela familjen och ska kvällsmysa. Här kommer lite bilder på vårat hjärta!

Cooling





Grattis

Grattis pappa på födelsedagen!


Skallebang

I dag har jag ont i huvudet så det blir inget längre inlägg än det här!
Hoppas allihopa har haft en mysig alla hjärtansdag, min kära Christian och Viggo hade handlat fina saker till mig. Love!

KRAM


Haha

cajsa 14 år ! om Kalajs!:

WAAAARNING LÄSARE TILL LINAS BLOGG ,
JAG SER INTE UT SÅ DÄR I VANLIGA FALL,

KALLAR MIG SJÄLV VARJE SÖNDAG
SOM ETT SÖNDAGS SKABB !

haha tackar för fina presenter ,
älskar er !


Svar: Vi älskar dig med Cajsa 14 år ;)


Kalajs!

Det blev inte så många bilder från kalaset...men här är några i alla fall. :)

Galen Cajsa med Viggo


Mycket road Christian...


Vovve!


Vinter igen

Jag tvingade med mig en bakfull Christian att ta en liten promenad med Viggo i pulkan. Det var meningen att vi skulle åka lite i kumlasjön men det var så mycket snö så det gick inte. Farfar Kent mötte upp oss och följde med in en sväng så han och Viggo fick busa lite.
Det var lite kyligt i dag, när jag tittade på termometern stod den på -19. Brr...men det är ju underbart att solen skiner! :)



I eftermiddag blir det kalas för Cajsa (Viggos kusin) som fyller 14 år.
Ses då!


14

GRATTIS CAJSA SOM BLIR 14 ÅR I DAG!!!


Våran eftermiddag och kväll

När Viggo vaknat så tog vi bilen till stugan för att hälsa på morfar o Ninni. När vi kom dit så tog jag o pappa en promenad med Viggo i snösläden (det blir snösläden när man inte har någon vagn eller pulka med sig) ner till våran stuga för att hämta ett par böcker och även skotta lite snö. Tidigare i dag hade ju tydligen Kent varit där och skottat det mesta så det var inte så mycket kvar till mig. Tack Kent! :)



När vi kom in så var visst Viggo lite badsugen, men man kan ju inte bada med kläder på så det fick vänta till efter maten!



Så här såg det ut efter maten då. :)


Sitter hos Ninni o myser...


Pappa fixade även till en pizza som jag fick äran att smaka på. Den var mycket god. Jag och Viggo tog oss hem vid halv sju-tiden...Viggo somnade i bilen en sväng och när vi kom hem så var Viggo ensam i köket i sisådär tio sekunder och då hände det här...


???

Ändrade planer för eftermiddagen. Jennie ringde på förmiddagen och sa att Melvin blivit jätteförkyld och hostar som en tok så då är det bäst han får vila sig i form. Viggo vill helst inte bli smittad heller...
Så nu har vi helt plötsligt inga planer alls för eftermiddagen. Jag känner mig rastlös (vill inte vara hemma)samtidigt som jag känner mig superslö (vill vara hemma). Så jag har ingen aning om vad vi ska göra! Vi har lite olika alternativ. Antingen tar vi en promenad på tu man hand, eller så åker vi upp till stugan och busar med morfar och Ninni (om de är hemma vill säga), eller så hör jag med nån av mina andra vänner om de vill leka.
Förslag nån?


TUR

I går köpte jag två trisslotter till mig och Christian. Så i går kväll skrapade vi dem och vi vann på båda! Undrar om vi kommer bli rika snart? ;)


Ensamma hemma

Jag ska snart skjutsa in Christian till Örebro...det är grabbkväll (heldag) i dag. Så jag och Viggo är ensamma hela dagen och kvällen och det ska bli så mysigt!
I eftermiddag så ska det busas hejvilt med Melvin, återkommer med ett inlägg senare om det.

KRAM


Underbart!

Jag blir alldeles varm i mammahjärtat!




Grattis!

Grattis på namnsdagen Yngve! ;)


Nya nummer

345, 346, 347 och 348 är numren jag råkade stöta på i dag...inte illa!
Me like.


Nytt jobb?

I dag hade jag kunnat få nytt jobb på meriten att jag stänger bildörren väldigt hårt! Haha!
Det var en kund jag körde hem som tyckte jag skulle börja jobba som assistent till honom i stället för att köra buss. Och det bara för att jag drog igen bildörren hårt...ja, lättare än så kan det ju inte va att få nytt jobb. :)


Var är magen?

HÄR är magen! :)


Lilla snigel

I dag kom Viggos nya böcker "Lilla snigel" och "Imse vimse spindel". De uppskattades kan jag säga! Vi läste (sjöng) båda nu i kväll. :)


De gamla

Snart kommer de gamla (Arne o Mona) hit för att ta hand om Viggo en liten stund. Jag jobbar ju och Christian ska skjutsa sin mamma till Örebro. De skulle komma lite tidigare så de får prata lite med Viggo innan han ska sova. :)


Vackert

Titta här!


Nyvaken

I morse fick visst Viggo en blixt i ansiktet direkt när han vaknat! Men han verkade inte ledsen för det. :)





I kväll när jag kommit hem från jobbet så kastade vi ur alla gossedjur ur vaggan och så var Viggo tvungen att provsitta den också. Nu är han ju alldeles för stor för att ligga i den, så en sitt blev det! Tänk att han varit så liten så han har legat i den där vaggan!


Miss

Jag och Viggo har nyss badat badkar. Mysigt värre! Och så har pappa Christian satt på pyjamasen åt fel håll...ett av benen i ärmen och tvärtom, det gick inte så bra men nu är den på i alla fall! :)
Nu är även farbror Robin här så det blir lite fika nu och strax ska liten sova!

Gårdagens inventering i pappas strumplåda


Dagens bus, tittut!





Heta känslor

Det här med innebandykorpen startar heta känslor kan jag säga. Det är nästan som VM eller nåt...haha! Oftast kan jag bli irriterad när vi spelar och när matchen är slut så har jag släppt det. Men. I dag gick det inte så bra, i alla fall inte för vissa. Okej, jag kanske inte var guds bästa barn jag heller...men det blev rätt komiskt i alla fall...hehe! 
Vi har i alla fall bestämt att Viggo ska INTE följa med och titta på en enda innebandymatch som vi spelar. ;)


Ljusparty

I eftermiddag/kväll har jag varit hemma hos Hanna på ljusparty. Det blev en del handlat, hittade jättefina votivljushållare som jag bara måste ha! :) Och som tur var så var det ett erbjudande på dem,
ta 3 betala för 2!
Superbra, plus att jag vann lotteriet också, fick då ett klotljus i doften mullbär. Lyssna här Hanna! Christian tyckte den luktade gott så det kan jag nog tända även när han är hemma :D

Sen kom ju lilla M hem och visade sina dancemoves! Hon är för gullig den lilla tjejen.


Nu är det match!

Nu åker vi och lämnar Viggo hos farmor. Innebandymatch lite senare, hoppas vi vinner!
Efter det blir det lite mat hemma hos svärmor och svärfar som Christian tiggt till sig. ;) Sen bär det av hem till Hanna för lite ljusparty. Mamma får klara sig utan mig på aerobicsen i kväll!


Bra flyt!

Det har gått bra i dag med Viggo, trots att vi ändrat rutinerna lite. Men han verkar inte speciellt sugen på att sova nu i alla fall, men nu vet vi med säkerhet att han är trött! Så i kväll får han ligga kvar tills han somnar. :)

Vi var ju hos Lars, Stina, Alma och Siw förut. Killarna spelade spel med Alma medans Siw låg i vagnen och sov. Och Viggo, ja han lagade mat och sen rev han köket! Alltid lika trevligt att komma hem till familjen Ulldal. Vi åker alltid därifrån fullpackade med saker, vi tackar och bockar! :)





När vi ätit mat och fixat så blev det bus! Viggo skrattade så han kiknade!



Här äter Viggo på min tröja.


Viggo ÄR faktiskt stark. ;)




Nu har visst liten somnat. Skönt det! Nu är vi mest nyfikna på hur länge han kommer sova i morgon. ;)


Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer denna lördag. Viggo har inte sovit bra i natt, vi har varit uppe flera gånger då han varit vaken och legat och bubblat i sin säng. Men som tur är var det bara att stoppa in nappen så somnade han om. Och i morse vaknade han vid halv åtta, så det fanns ju inte på världskartan att han skulle somna vid nio igen...det resulterade i att han fick vara vaken fram till lunch (vid elva åt han) och halv tolv la vi honom och en minut senare sov lillgubben.

Så från och med i dag kommer Viggo sova en (förhoppningsvis ganska lång) stund mitt på dagen i stället för två gånger om dagen. Då blir det lite mer tid för killarna att hitta på saker på dagarna när jag jobbar! :)

Buset med Alma och Siw blir förskjutet till i eftermiddag!
Viggo laddar. :)


Bus!

Vi ska strax åka hem till Lars, Stina, Alma o Siw. Det ska bli jättetrevligt att träffas, det var så länge sen.
Viggo kommer förmodligen busa järnet! Bilder och uppdatering kommer senare. :)


MAMMA

Viggo låg och sov när jag kom hem på lunchen...men han vaknade nyss och vi gick in till honom. Han började skratta när han tittade på mig och sen sa han "mama".
HAN SA MAMMA! :)


Mina killar!

Den här morgonen hade Viggo sovmorgon till klockan åtta. Tur att jag är så himla tyst på morgonen när jag pysslar ute i köket. ;) Den här bilden fick jag på telefonen i morse, mina älsklingar!


Näst sista

I dag var det näst sista dagen att jobba. Skönt! I morgon efter jobbet ska det bli kvalitetsmys med Viggo. I onsdags var det ju möte och i dag innebandy så jag har ju knappt sett ungen. :)
Mamma kom hit och var barnvakt och de busade ju såklart! Viggo plockade ur varenda gossedjur som ligger i vaggan..mamma hade filmat och han är ju alldeles för go!

Men innan man kan busa måste man fixa tvätten...och då MÅSTE man ha sin mammas trosor runt halsen! ;)








Bilder från dagen som gått!

Hemma hos farmor o farfar!









Sakna

I dag blev det en lång dag på jobbet. Först vanligt jobb till klockan sjutton, sen var det möte också. Men jag åkte tidigare. Jag måste ju träffa liten innan det är dags för honom att sova...nu verkar det ju inte vara det han vill för vad jag förstår så sover han inte där inne i sitt rum. I så fall pysslar han med saker i sömnen. :)

Jag fick i alla fall träffa Viggo en sväng på lunchen i dag innan han och Christian gick hem till farmor. Det gör ju att jag inte saknar honom lika mycket på dagarna!


Jaha, nu sitter Viggo uppe hos oss. Vill INTE sova!


JISSES!

Första jobbdagen började med att jag gick upp alldeles för tidigt. Det tar inte så lång tid för mig att göra mig i ordning märkte jag, speciellt inte när jag har så kort hår. :)
När jag kom ut till bussen så startade den ju inte. Min första tanke var då att jag skulle gå upp och lägga mig igen och strunta i jobbet...men efter lite assistans på telefon fick jag igång den! Tur det så jag slapp bli sen första dagen.
Ringde även till Anna två gånger utan svar, då tänkte jag att hon var riktigt dryg som inte kunde ringa tillbaka men sen visade det sig att hon körde en annan buss den här veckan, haha!
Allt flöt på ganska bra, men strax innan lunch fick jag en körning ut på landet. Ja där lyckades jag väl fastna när jag skulle vända bussen för att åka tillbaka till Hallsberg. Höll på att glida ner i diket bredvid en fårhage! Fåren fick lite att titta på idag alltså. Men med lite (läs mycket) grus så kom jag till slut loss!

Men på eftermiddagen lyckades jag charma en gammal gubbe som gav mig 20 kronor i dricks för att jag var tvungen att rulla upp honom (med rullstol alltså) för en liten uppförsbacke till hans port.
Jag lyckades i alla fall ta mig hem. :)
Slutet gott, allting gott!


Jobb

Nu drar jag iväg o jobbar för första gången sedan den 21 december 2009.
Sjukt länge sen ju!


RSS 2.0