Tisdag

Tisdagar innebär speedway för mig och många andra...för Ninni innebär tisdagar popcorn. Det var precis vad det luktade hemma hos oss när vi kom hem från en underbar match mellan Indianerna och Hammarby där det blev en enkel hemmavinst. Det var faktiskt inte ens spännande!

Under matchen kom även våran snickare med alla papper och ritningar och vi tittade igenom vad vi behöver bestämma oss för och lite annat. Det innebar att snubben som satt bredvid pappa fick reda på precis vad vi ska ha för innertak i stugan när den är klar. Så kan det vara...det är i alla fall en bra mötesplats för oss. :)
Det börjar ta form alltihopa nu och han sa att jag inte skulle ha nån panik så det är väl bara att försöka ta det lugnt då!
Viggo hade i alla fall somnat på 20 minuter i kväll fick vi rapport om och det var ju superbra. Bra att han somnade i tid i dag för i morgon väntar en dejt med Robert o Melvin. Det var hundra år sen känns det som! Det ser vi fram emot.

Hinner inte med

Mitt bloggande hinns inte med på kvällarna längre eftersom Viggo har bestämt sig för att inte vilja sova på kvällarna. Vi har samma rutiner som vi alltid haft och som alltid fungerat, men helt plötsligt så vill han inte längre...han börjar skrika så fort vi är på väg o lägga ner honom i sängen och när vi går ut så blir det panik! Han reser sig upp och vi lägger ner honom igen och han skriker. När han ska sova middag är det absolut inga problem (ta i trä) för då ligger han o bubblar en stund och somnar sen in. 

Just i kväll var klockan tio i nio innan han somnade och då började vi kvällen med välling klockan sju, tandborstning och bokläsning innan sängen...det tar alldeles för lång tid. Speciellt eftersom vi vet att han kan somna för sig själv...förut har vi bara kunnat lägga honom och sen gå ut så har han somnat av sig själv. Det märks ju att han är trött för han kan vara på gång att somna flera gånger men sen är det något som stör och då är han i gång igen.

Nån som har nåt tips vad vi kan göra??!!

Underbara!


Mina underbara killar!


Kalas o mors dag!

I går hade jag lite kalas eftersom jag fyllde år i tisdags. Det var fullt hus här och jag fick massor av fina presenter...precis det jag önskat mig. :) Viggo hade det hur bra som helst, alla var ju här och ville mysa, busa o gosa med honom. Nattningen gick även bättre i går kväll...det började med skrik, sen övergick det till skratt o bus och då gick jag ut ur sovrummet...efter kastande av nappar och bankande i väggen så somnade han i alla fall till slut av sig själv. Hur skönt som helst!

Traditioner är till för att följas så i morse gick jag ner med Viggo till gäststugan där Kari o Kent sov. Kent och Viggo brukar ha morgonmys en stund innan det är dags för frukost. Jag o Christian passade på att fixa till det här inne i stugan, dammsög bort hundhår och diskade. När vi var klara med det drog jag ut på en joggingtur, sprang 5 km...känns skönt att ha det avklarat!

Familjen Ulldal kom hit och firade mig i dag, väldigt trevligt! Ungarna busade och hade skoj, inte ett enda gnäll på hela tiden...förutom om någon kanske ramlade eller råkade köra över fötterna med den lilla lastbilen. :) Det blir alldeles för sällan vi träffar dem, måstebli oftare helt enkelt!

Nu blir det vila innan det är dags för morsdagmiddag hos gammelfarmor o farfar.

Viggo äter banan i sin nya stol, perfekt med hållare till mjölken. ;)


Siw o Viggo


Viggo har fått låna armband av Alma.

Snart gräsmatta

Så här ser det ut på våran tomt just nu...vi väntar på att det ska bli grönt, grönt, grönt!!!


Framtida snickare?

Viggo hjälper morfar med att snickra ihop trappen till gäststugan, eller vad är det han gör egentligen? ;)




På 2-årskalas

Här kommer bilder från kalaset ute i Västanbäck!


















Envis som synden

Vi har haft lite problem med nattningen av Viggo flera kvällar i rad. Han har inte velat sova och skriker inne på sitt rum till han hostar o kräks. I normala fall är det inga problem alls, vi lägger honom och går ut därifrån och han ligger där inne o bubblar tills han somnar. I går kväll fick han somna inne i våran säng samtidigt som vi gick och la oss och det är inte okej. I alla fall inte enligt mig. I kväll blev det välling lite senare och då tänkte vi att det kanske skulle gå bra, men icke! Han står där inne o gallskriker och då finns det inte en chans att han lägger sig ner o somnar av sig själv. Så i kväll ilsknade jag till och gick in till honom. Så fort han reste sig la jag honom igen och så höll vi på. Till slut tog det längre o längre tid mellan varven och så småningom somnade han. Pust. Både jag och Viggo var helt svettiga efter den pärsen. ;)

På måndag blir Viggo 15 månader, eller ett år och tre månader....välj själva. Han säger fortfarande "koko" eller"kokokokokokkooo" när det är nåt. Det kan vara fågel, tåg, klocka, lampa...ja vad som helst. Han vet att jag är mamma och Christian är pappa men säger pappa till oss båda. Han tycker inte om att bli smutsig om händerna och vill gärna att vi ska torka av honom när han blir smutsig. Han älskar att duscha/bada men gillar inte att schamponera håret. Han tycker om att åka bil och titta på bilar och andra motorfordon såsom gräsklippare, trimmer, båt och annat som låter. Han tycker om att stå bakom teven o rycka i sladdarna. Han älskar banan. Han vet var saker och ting är i köket, tex vällingen och annat som han gillar. Han skrattar när han ser farmor, farfar, mormor, morfar o Ninni. Han tycker om att prata och är inte rädd för människor han inte känner så bra. Han är ett matvrak och äter nästan allt, dock inte lax. Han tycker fortfarande om att sitta i vagnen när vi är ute på promenad. Han älskar att busa. Det är vad jag kan komma på just nu. :)

Jo, han tycker även om att sitta i sin nya stol som han fick av grannen Kenneth i går.


ÄNTLIGEN!

Äntligen är vi tillbaka, ny dator och den gamla är skrotad! Nice helt enkelt. Det blir tyvärr bara en liten uppdatering i dag för jag har en del att pyssla med innan det är dags för tv o soffan. :)

I kväll är Christian ute på Sannahed, jag o Viggo har busat. Han har varit busigast i stan i dag, tur för mig att han i alla fall somnade...men det var på gränsen att han kanske skulle börja med sitt skrikande som han gjort några kvällar nu. Men jag tror det är fler tänder på gång så det kanske är det. Känner mig stressad...ska logga ur så får ni ett längre inlägg i morgon kanske.

I´m back!


I kväll fick Viggo ta ett bad innan läggda...

1306176852840 (MMS)

I kväll fick Viggo ta ett bad innan läggdags. Tvålen han tänkte ta en tugga av smakade inte alls bra! Bitmärken blev det i alla fall och Viggo gjorde en konstig min o spottade ut den tvål som ändå kom in i munnen. :-P


Det verkar som våran dator inte riktigt vi...

1306064534891 (MMS)

Det verkar som våran dator inte riktigt vill vara med längre...väldigt tråkigt måste jag säga. Vi kanske måste avliva den snart och köpa en ny. I dag har pappa varit här och hjälpt oss med trappen till uthuset, vi är nöjda! Det blev en bra plats att sitta o sola på. Sitter där just nu och det är varmt o skönt!


Just nu: frukost på sveas.

1305964307133 (MMS)

Just nu: frukost på sveas.


Innebandygänget

Nu drar vi mot Kumla för att lämna Viggo hos mamma, han ska sova där över natten. Jag o Christian ska träffa resten av innebandygänget för lite mat o en o annan öl. :) Det ska bli mycket trevligt! Hoppas bara att alla dyker upp. På lördag blir det frukost antingen på Sveas eller Dolwich. Gött!

Innebandygänget

Nu drar vi mot Kumla för att lämna Viggo hos mamma, han ska sova där över natten. Jag o Christian ska träffa resten av innebandygänget för lite mat o en o annan öl. :) Det ska bli mycket trevligt! Hoppas bara att alla dyker upp. På lördag blir det frukost antingen på Sveas eller Dolwich. Gött!

19 maj

I dag på lunchen hoppade jag över motionen. Gick in och köpte en bh för halva priset och sen vidare för att köpa en present till Siw som fyller 2 år på lördag. Perfekt o ha det avklarat! Verkligen inte ute i god tid! I normala fall har jag fixat det där för länge sen...men sen Viggo kom så har minnet liksom försvunnit eller så är det bara så att jag har tankarna på annat håll. :)

Christian drog iväg o fixade pappa o Ninnis bil efter jobbet. Jag lämnade Viggo hemma hos pappa o Ninni när jag tog mig en joggingtur. Joggade 5.28 km, är riktigt nöjd. Nu gäller det bara att förbättra tiden. Precis när jag satt och tänkte för mig själv att jag varit duktigt och joggat på en helt okej tid så läste jag på facebook att Kim sprungit 2.5 km på drygt 8 minuter...kände mig inte helt nöjd efter det. ;) Närå, jag kan inte jämföra mig med en 14-åring som har superbra kondition!

Viggo och jag har i alla fall haft en myskväll. När vi kom hem igen så satte vi oss i soffan och åt lite russin o tittade på tv. Det är så underbart! Viggo är så underbar!


TRÖTT!

Orkar faktiskt inte skriva nåt inlägg med innehåll i dag. Viggo var vaken mellan elva och kvart i två i natt, inte mycket sömn alltså. Lite sliten i dag så det blir en bok fram till Greys Anatomy och sen sängen!


Speedway

I kväll är det speedway, vi ska åka dit såklart och mamma ska vara barnvakt. Hon och Arnold kom nämligen hem från USA i går så då är det ju givet att hon vill komma hit. :) Det är ju Viggo hon har saknat kan jag tänka mig.

För er som glömt så är det ju även Norges nationaldag i dag! ;)

I dag ser jag ut som en dränkt katt efter ...

1305624009510 (MMS)

I dag ser jag ut som en dränkt katt efter joggingturen...det kom världens skur när jag var ute. Men det känns som det kvittar. :-)


Måndag igen

Den här måndagen har gått väldigt fort faktiskt! Skönt så in i bomben. När jag kom hem från jobbet så struttade Viggo omkring här hemma med sin ballong, jag blir så glad när jag kommer hem från jobbet. :) Efter maten tog vi en tur till pappa o Ninni, Viggo gick hela vägen med en del stopp på vägen såklart. :) Väl där kom deras granne med fyrhjulingen och Viggo fick såklart åka med!

Nu har jag installerat ny mjukvara i boxern så Christian är glad igen...nu kan vi titta på alla kanaler utan störningar. En unge i minuten i kväll, det är det som gäller!!

110515

De här bilderna har duktiga Cajsa tagit i dag. Han är så fin!




















Cajsa

På eftermiddagen kom brorsan, Olle o Cajsa hit. Killarna drog ut med båten för att fiska medan Cajsa blev kvar här hos oss. Vi tog en promenad bort till pappa o Ninni, Viggo fick gå själv och det tog ju sin tid. Han skulle stanna hela tiden och kasta sten ner i diket, leta kottar, känna på blommor och titta på humlorna. Underbart!

Cajsa läser bok för Viggo och han är nöjd. :)

       


427

Jag har letat som en tok efter 427:an...har sett 428 hur många gånger som helst senaste veckan men det räknas ju inte! Så i fredags när vi åkte hem till Jonas o Pia så tittade Viggo på deras lastbil...och när då Jonas kör undan porten så ser jag att den minsann hade 427, är det tur eller vad?? :D

Supernöjd!

Jag är nöjd med mig själv. I går var jag ute o joggade och i dag tog vi en pw till Åsbro och tillbaka. Jätteskönt! Det gick fort i dag för det var Christian-tempo...och det är inte långsamt. :)

Gick förbi en sväng hos pappa o Ninni men vi fick gå hemåt eftersom Kari o Kent väntade på oss. De fikade lite här och sen kom pappa förbi för att fixa till en trapp till uthuset. Virket räckte inte, men vi har i alla fall börjat nu.




Mycket trevlig kväll!

I går kväll kom ju Hanna o Henrik hit för grill och gp-kväll. Grillningen blev ju superbra, gp:t däremot bröts ju efter 16 heat pga regn så det var ju sådär. Höjdpunkten var ju när Simon fick köra ett heat och Hanna skrek så hon skrämde Viggo till tårar. ;)

Vi fortsatte kvällen med att titta på melodifestivalen, inte mycket bra där enligt oss experter! Men roligt var det i alla fall. Christian var uppe på taket en sväng också och skruvade lite på antenn (eller är det antennen?), men utan resultat.

Iphone i födelsedagspresent kanske?


Mycket koncentrerade!


Antennändring.


Steghållaren herself!


Spegel, spegel på väggen där...

Viggo o Hanna

Talking Tom är ju frän! ;)



GP

I dag har jag tagit en pw och joggat lite tillsammans med Christian o Viggo. Annars har vi mest tagit det lugnt. :) Superskön lördag med andra ord.

Nu väntar vi på att Hanna o Henrik ska komma hit. Vi ska grilla lite och sen kolla gp. Mycket trevligt!


Alla hästar hemma?

Viggo var med sin pappa och farmor på den första Kumlamarken i sitt liv. Jag tror han stormtrivdes! Med sig hem fick han ett par foppatofflor, en jätteballong och en nalle puh. Lyckliga Viggo. :)







På kvällen har vi ju som sagt varit hos Pia och Jonas. Alla (förutom Jonas häst) hästar hade kommit hem! Stallet hade blivit superfint, stor skillnad mot när de började...då kunde jag aldrig föreställa mig att det skulle bli ett stall. Viggo var helt lyrisk när vi kom dit, de har ju en traktor, en katt, en hund och en massa annat skoj som han kan titta på. Han sprang fram och tillbaka på gårdsplanen och blev jättearg när vi skulle gå in.
Själv gick jag ju såklart in till hästarna och gosade lite, mysigt som sjutton. Viggo var inte lika förtjust till en början, men senare när Tinas häst stod bara en liten bit ifrån Viggo och nosade så brydde han sig inte alls. Det är ju tur att han inte är en fegloppa!

Viggo fick i alla fall tag på deras dammsugare och Pias telefon, då var han nöjd. :)



Fredagen den 13:e

Just den här fredagen den 13:e råkar det vara Kumlamarken...en aning jobbigt för mig som kör färdtjänst och måste åka fram till porten precis där alla stånden är. När jag tänker efter så är det nog mest jobbigt för pensionärerna som inte kan/orkar gå till bussen eftersom jag förmodligen inte kommer fram till porten en dag som denna...hehe!

Snart drar vi hem till Jonas o Pia för lite grillning! Det var sisådär hundra år sen vi träffades så det ska bli väldigt trevligt! Jag är lite nyfiken på hur stallet har blivit och om hästarna har kommit hem. :) Trevlig fredag på er alla!

Härlig fredag den här veckan! Min tränings...

1305279302341 (MMS)

Härlig fredag den här veckan! Min träningsvärk har släppt en del nu så jag åtminstone kan röra mig utan att se ut som en förskräckligt gammal tant. Därför blev det en joggingtur den här lunchen. I dag hade jag kunnat springa hur länge som helst kändes det som men det vet ju alla att jag inte alls skulle kunna egentligen. :-P


HJÄLP!

Den här tjejen behöver hjälp med en namninsamling.
Länken hittar du här.


Jag skulle aldrig...

Jag skulle inte ha ropat hej kan jag säga! I natt nån gång så vaknade Viggo och skrek som sjutton och ville inte ligga själv i sin säng...så till slut gav vi med oss och la honom hos oss så att vi kunde sova vidare...trodde vi! Viggo ville inte alls sova och satte sig upp mest hela tiden och pekade på lampan och klockan o sa "koko". Men till slut så somnade han i alla fall tack gode gud! Halv fyra vaknade jag i alla fall av att jag höll på att ramla ur sängen...då låg liten på tvären och jag o Christian låg på varsin kant och balanserade. Jag har sagt det förr och jag säger det igen:

HUR KAN EN SÅ LITEN MÄNNISKA TA SÅ STOR PLATS?

Då la vi i alla fall över honom till hans egen säng så han fick fortsätta sova där och det gick ju tydligen bra för han vaknade strax innan klockan åtta.

Efter jobbet så drog vi till Kumla för att hälsa på och gratulera mormor som fyllde år i måndags. Det trevligaste var ju att Sofia var där, det var så himla länge sen vi sågs! Senare kom även brorsan med Olle o Cajsa, bästaste ungarna förutom Viggo såklart! Så fort Christian kommer in (han klipper gräset) ska vi äta lite och förhoppningsvis hinna med lite soffmys innan sängen. ;)

Onsdag

Även den här onsdagen slutade jag klockan fem...trist. Men det är ju alltid trevligt när jag kommer hem och Christian har fixat till maten, och riktigt god mat också! Han är bäst!

Jag bestämde mig för att jag o Viggo skulle ta en promenad med vagnen för han var gnällig och ville bara vara i min famn...får ju inget gjort då! Så det blev en PW till i dag, en halvtimma var vi ute. Superskönt och supersvettigt! Efter powerwalken tog vi en dusch tillsammans, lite trångt men det gick ju bra ändå. :) Det var ju en aning kvavt ute i dag, men jag ska inte klaga...det är underbart med sommarvärme. 

Christian drog till Sannahed för att jobba på en match och jag har precis lagt Viggo och håller tummarna väldigt hårt och hoppas att han somnar innan halv tio...de två senaste kvällarna har han nämligen inte varit ett dugg trött! I morse tog han sovmorgon till nio men å andra sidan sov han bara en timme på dagen. Än så länge är det tyst där inne..."ta i trä".

 


Efter lunchträningen i går fick jag världe...

1305105879726 (MMS)

Efter lunchträningen i går fick jag världens träningsvärk så i dag blev det powerwalk i 30 min...nåt annat pallade jag inte! I morgon får vi se vad det blir....men nån sorts träning kan ni räkna med. :-)


Skakiga ben

Lunchträning i dag. Joggade ner till en lugn plats på (hör o häpna) kyrkogården i Kumla. Där körde jag lite löpträning, utfallsgång, körde plankan mot en bänk jag hittade där plus en del annan styrketräning. Helt okej! När jag skulle jogga därifrån gick det knappt...herregud mina lår!! Men skam den som ger sig.

Resten av eftermiddagen försökte jag köra där jag slapp koppla ur så himla mycket, benen bara darrade...bevis på att jag är otränad? JA! Men det är skönt att känna att jag lever i alla fall.



När jag kom hem från jobbet hade vi besök av både Robin, farfar Arne och farmor Mona. Mycket trevligt! Robin stannade även kvar för att få lite grillat i magen eftersom det är speedway på tvn i kväll. Så här sitter vi nu...jag, Christian, Robin o farsan.

Converse

För 24 timmar sen (alltså 03:12 natten mellan söndag och måndag) fick jag ett mms av mamma med den här bilden. Ett par till Cajsa, ett par till mig och så ett par till Viggo. Christian hatar converse! Det gör inte jag. ;)


Grattis!

I dag är det mormors födelsedag och även morbror Johnny fyller år i dag. Grattis på er! Mormor hade visst kalas i dag som jag fick reda på vid tretiden då brorsan ringde o frågade när vi skulle till mormor så vi kunde tyvärr inte åka dit eftersom jag slutade klockan fem och Christian skulle ju lägga i båten i kväll. Typiskt. Men vi får helt enkelt åka dit en annan dag. :) Det blir så när mamma inte är hemma och styr upp allt. :)

Gårdagen var lugn till en början. Farfar Kent kom hit på förmiddagen och tog med Viggo på en promenad, då passade vi på att fixa lite här hemma. Sen gick vi ner till sjön för bryggan skulle i. Detta var Viggos första bryggiläggning och han verkade stortrivas. Självklart var han på väg ner i vattnet flera gånger! Men jag tror inte han vill bada egentligen...alldeles för kallt än. På eftermiddagen gick vi ner igen så Viggo kunde ta en sväng på bryggan, herregud! Vi kommer få det jobbigt i sommar. ;)

I eftermiddags så var Viggo med och la i båtarna (Kennets och våran båt) och det var ju minst lika kul som att lägga i bryggan. Han kommer säkert tycka att det är superkul att åka båt, det värsta är väl att han måste sitta still.

Viggo är väldigt snorig och det rinner i ena ögat, vet inte om det är förkylning, tandsnor eller (gud förbjude) pollenallergi. Han nyser mest hela tiden och är totalt snorig! Så i går kväll vägrade han att sova, han skrek o skrek o hostade så att han till slut kräktes...såklart i sängen som var bäddad med nya lakan. Han somnade säkert inte förrän klockan var halv tio och då hade alla mina kvällsplaner försenats en aning. Jag hade sett fram emot en lugn kväll i soffan, men icke!

Gårdagens inventering


Snorig o trött

Springmeet

Denna lördag hade Viggo och jag sovmorgon ända till halv åtta, nice! Vi hade lite morgonmys i sängen för att sen käka frukost och göra oss i ordning för en dag (i alla fall några timmar) i Kvarntorp. Det var nämligen springmeet där och det är bäst att passa på när Christian inte är hemma. ;) Vi mötte upp Jennie o Melvin och tog oss in på området (det var en jäkla bit att åka till parkeringen...trodde vi blev bortlurade först), vi gick en runda med ungarna i vagnarna för att titta på bilarna (vågar ju inte ha Viggo lös bland bilarna för då skulle jag väl bli fattig)...efter det slog vi oss ner vid utkanten på en filt och bara hade det mysigt i solen. En helt underbar dag med andra ord! På vägen hem så däckade Viggo i bilen och sov fram till vi kom hem...la honom i sängen men han låg mest och pratade...blev alltså ingen lång middagsvila för Viggo i dag, men däremot så somnade han rätt fort i kväll i stället. :) Det tror jag i alla fall för så fort jag lagt honom så kom pappa och tog över medan jag åkte in till Örebro för att hämta upp fyllekajorna Christian och Micke.

Viggo trivdes som fisken i vattnet bland bilarna :)




Melvin och Viggo är väldigt koncentrerade när de äter russin




Jag träffade underbara Anna o Stefan, gamla grannen Kent i Marieberg (alltid lika trevligt) och även en gammal bekantskap som jag inte sett på flera år, roligt!! :D

Myskväll

Efter en dag hos gammelfarmor/farfar och sen hemma hos farfar så kom jag och Viggo hem hit till stugan. Underbart. Viggo var på strålande humör och busade, dansade och så mös vi i soffan...kolla in de två tidigare inläggen så ser ni vad vi gjort i kväll. Det finns inget bättre! Jo, om Christian hade varit hemma förstås, men i morgon är vi tre igen. ;) I kväll blir det extremt lugnt och tidigt, i morgon ska vi ut på nya äventyr tillsammans med Jennie o Melvin.

I dag var ju Viggo hos frisören för första gången i hela sitt liv. Han klippte sig på Hårfix i Kumla hos en tjej som heter Cajsa, hon går fortfarande i skolan och det var ju bra att få träna på världens goaste unge. Han var så duktig, jag vet ju det eftersom jag råkade stanna till där mellan två körningar. Jag var ju bara tvungen att vara med litegrann när han klippte sig för första gången. :)

Kollar så att gräsmattan blir ordentligt vattnad.







Lite kortare hår och nyduschad.


Bus


Varför gråter inte Emma?

Herregud. Jag har börjat läsa i boken om Arbogamamman. Det är så hemskt! Jag hann bara läsa de fem första sidorna så grät jag, det värkte i bröstet men jag är ändå tvungen att fortsätta läsa. Mina tankar går såklart till min älskade son när jag läser, jag vet inte hur jag skulle klara av att fortsätta leva om Viggo skulle ryckas ifrån mig som Emmas två barn. Att vakna upp och få reda på att barnen dödats. På det värsta tänkbara sätt. Det finns bara inte! Den tjejen är stark, det måste hon vara.

I dag har jag läst så fort jag fått en ledig stund och jag är bara glad att ingen jag känner har kommit förbi mig i bussen för tårarna rinner nerför kinden...det går bara inte att rå för. Jag känner bara att det är väldigt bra att denna människa som gjort detta sitter bakom lås o bom!


Lite dans på kvällskvisten


Haircut

Nu är klockan nio och det är dags för Viggos första besök hos frisören.
Välbehövligt!
Bilder kommer senare. :)


Gräsmatta

Efter jobbet i dag så var det bara ta på sig blåkläderna och ge sig ut för att lägga gräsmatta. Vi har ju beställt och hämtat hem gräsmatta till 50 kvadratmeter, så vi kan gå ut från altan och gå runt huset...det blir lite smidigare så helt enkelt. Resten kommer vi så lite senare. Ännu en gräsplätt som Viggo kan kasta sten på. :) Här kommer bilder från kvällen.









Viggo var också med såklart!








Jag bara MÅSTE. Jag kan inte vänta till kv...

Jag bara MÅSTE. Jag kan inte vänta till kvällen med det här...det finns ju människor som är trötta och det finns människor som aldrig vaknar. I går eftermiddag var jag så trött att jag somnade i bussen en stund när jag var ledig. I dag när jag kom in till jobbet satt en kille där i soffan och halvsov. Och så kom Anna. Hon hade nog inte ens vaknat i dag...hon hade sin t-shirt både bak o fram OCH ut o in...lappen satt liksom där fram som på en präst (som Annbritt sa). Det är sånt här som förgyller dagen! Tyvärr hann Anna dra upp dragkedjan på fleecen hon hade över så det blev ingen bild. ;-)


Bilder på godingen

Nya gungan!



Här säger han pappa...



Hmm...vad ska jag göra nu?



Nöjd.



Koncentrerad.



Mysstund i soffan



Testar hörselkåporna trots att han inte fick följa med på Speedway




Här kommer bilden jag glömde i inlägget in...

1304396541498 (MMS)

Här kommer bilden jag glömde i inlägget innan.


Det är något allvarligt fel när jag möts a...

Det är något allvarligt fel när jag möts av snö när jag kliver utanför dörren! ETT ALLVARLIGT FEL! Det är ju för sjutton tredje maj, då ska det inte snöa...bara så ni vet. Speedwaypremiär i kväll ute på Sannahed...vinterjacka på! Brr...


Måndagsträning

Den här måndagen blev det dubbel träning, på lunchen körde jag styrka och i kväll när det var dags för Viggo att sova så drog jag ut på en joggingrunda. Tog som vanligt en snabb promenad den första biten och sen joggade jag Tunbo runt och tillbaka hit hem. Det gick lite trögt i dag men envis som jag är kämpade jag på hela vägen, nu känns det ju superbra! Jag är nöjd med mig själv. :)

Fick även sms från mamma i kväll, hon och Arnold har landat i det stora landet och är snart i Hollywood. Vilket påminde mig om att jag ska ringa till mormor och meddela, så hej då!

Va ä dä här??

Vad är det för fel egentligen!? I dag var det andra gången en kund (ännu en som skulle till demensdagvården) som säger att mitt namn är konstigt...vad är det egentligen för fel på mitt namn? Jag som tycker att Lina är ett så fint namn. ;)

På gång och det känns bra!

Denna första maj slog Viggo till på sovmorgon, tjugo över åtta klev vi upp ur sängen. Elliot tittade upp med trötta ögon men den här natten väckte han inte Christian hela tiden och det var väl tur det. :) Alla pigga och utvilade.

Frukost med yoghurt, müsli, juice och smörgås passar fint när jag ska ut o jogga. Elliot blev superglad när han förstod att jag skulle ta med honom ut men han blev säkert mindre glad när han sen insåg att vi skulle ut o springa, hehe! Han springer som sjutton när han är lös men när jag har honom kopplad (det är när vi springer på vägen där det kommer bilar) är det inte alls lika roligt längre...då segar han och avståndet blir längre o längre mellan oss tills kopplet är sträckt. För min egen del känns det superbra nu när jag känner att konditionen bara blir bättre o bättre. Det börjar bli lättare att jogga och jag har inte lika ont i höfterna som jag får i början. Det är bara fortsätta kämpa, det känns i alla fall skönt att vara på gång igen!

Nu har alla åkt hem och vi sitter i soffan och tittar på gårdagens speedway-gp som vi spelade in. På tisdag är det ju även premiär ute på Sannahed, det ska bli kul att få komma ut dit igen...men det ska tydligen inte bli speciellt varmt så det är kläder på som gäller!

I eftermiddag när Viggo vaknat så åker vi till Kumla o hälsar på gamlingarna Sohlman. Ha en trevlig söndag!

Valborgsmässoafton i dag och även svärmors...

Valborgsmässoafton i dag och även svärmors födelsedag. Efter frukosten tog jag med Elliot på en joggingtur i skogen...det blev Tunborundan, hur skönt som helst och Elliot skötte sig exemplariskt! Men mot slutet så sprang han bakom mig med sträckt koppel och när vi kom in i Tisarbaden igen blev vi nästan attackerade av en labbe men det orkade han inte ens bry sig om. :) Viggo har haft en superbra dag ute i solen, han slocknade fint i kväll. Det kommer jag förmodligen också göra nu. I morgon blir det träning igen, jag är hur sugen som helst! Känns bra.


RSS 2.0