Hmm...

Känns som detta lag borde satsa utanför korpen...eller?

INNEBANDY/ÖREBRO
Parkförvaltarna deltar för första året i Örebro Läns organisarade korpendivisioner och har efter endast två omgångar en målskörd som ingen tidigare skådat. Laget från Sörby har på mycket kort tid skapat sig ett rykte att vara stadens absolut bästa lag. Parkförvaltarna siktar kommande helg på att kvala sig till Stockholm för att göra upp med Sveriges elit inom korpen. Den stora frågan är om Parkförvaltarna har nerverna, modet och framför allt flytet att gå igenom cupen obesegrade. En dålig insats och en förlust kan vara ett faktum, det faktum att drömmarna om Stockholm raseras redan i början av säsongen.

Sensation
Höga tankar och högtflygande ambitioner är vardagsmat i lagbygget Parkförvaltarna, årets sensation är på allas läppar. Parkförvaltarna har haft en relativt enkel resa i serien där det inkasserats två brutala överkörningar. Moralen är på topp och till helgen stundar säsongens kanske viktigaste matcher, en seger skulle resultera i att Parkförvaltarna får möjligheten att göra upp med Sverige-eliten.
- Jag tror stort på Parkförvaltarna, dem har pressen att prestera med det kommer bara resultera i att dem får eld bakom hattarna, säger Team Toppforms vänsterforward Donald Jensen.
- Jag känner rent spontant att Fricks starka kommentarer till laget kan komma och lyfta dem, tillägger Jensen.

Kvalitet
Parkförvaltarna har på pappret en av dem starkaste trupperna av de deltagande lagen. Flertalet spelare har noterats för matcher i den svenska Juniorallsvenskan blått 15 år gamla och dem har även flera framgångsrika säsonger i juniorlaget tillhörande Örebro SK bakom sig. Dessa spelare utger stommen i laget som sedan kryddats med spännande övriga talanger. Laget har visat klass rakt igenom där framför allt den så kallad första femman levererade sagolikt bra i den första matchen. Centern Sephastian Bergstrand som värvades från Bobinen inför denna säsong har levererat ordentligt, han toppar inte bara den interna skytteligan utan också skytteligan i serien mycket tack vare hans målkalas i den första matchen. Eric Fiedler i kassen har även han visat att han inte bara duger som skribent på NA, han duger även i miss mån som målvakt, i Närkes bästa lag.

I helgen tar sig Parkförvaltarna an säsongens största uppgift, visa ditt stöd.

Inlägget kommer från www.laget.se/ibkparkforvaltarna


Kommentarer
Postat av: lisa

Va roligt! Din lapp ligger i skålen nu, lycka till!

2010-11-25 @ 16:08:43
URL: http://whopsydaisy.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0