Peppe

Vid lunch kom pappa hit. Han hade varit hos sjukgymnasten en sväng så då passade det bra att han kom hit o hälsade på. Men han fick följa med (nästan hem) till stugan för jag skulle dit och skotta snö. Han drog Viggo i pulkan tills jag var klar och det var dags att åka hem.
Annars har vi inte gjort så mycket annat i dag.
Tagit en sväng till apoteket och köpt hostmedicin till mig och köpt Peppe till Viggo.



Peppe



Nu ligger i alla fall liten och sover. Själv får jag sitta här i min ensamhet eftersom Christian hjälper brorsan med bilen. Det verkar vara nåt krångligt för han kommer inte hem förrän mycket sent i kväll. Får se om jag sover då...känner mig inte helt frisk igen. Så himla typiskt! Precis när man börjar känna sig bra igen så kommer det tillbaka. Fast det är mest huvudvärk...


En helt vanlig måndag








I går tog vi det lugnt..jag o Viggo. Han sov inte speciellt bra natten mellan söndag och måndag så på måndag förmiddag tog jag och Viggo en tupplur. En tupplur som varade i ca 2,5 timme. Så himla skönt!
Viggo vaknade redan efter 40 minuter men då la jag honom i min säng bredvid mig...då somnade vi båda om igen. Viggos bästa vän Yngve var ju med också såklart!


Pulka

Om det inte är för kallt o blåsigt i dag så ska jag dra Viggo i pulkan hem till farmor för att hämta hans vagn. Den lämnade vi där i går kväll för varken jag eller Christian hade lust att gå hem i blåsovädret...det var ju ruggigt i går kväll! Men ändå rätt så mysigt med vinter.

Min gamla klasskompis Klas Enmalm är ju med oss o spelar innebandy...vi snackade lite i går efter matchen. Han berättade att han bott i Ljusdal och Åre i flera år. Vilken lyx! Jag blir lite avis eftersom jag älskar att åka snowboard. Men eftersom min kära sambo inte gillar det blir det ju inte av för min del. Jag skulle ju kunna åka utan honom, men det blir ju absolut inte detsamma!

Jag får hålla till godo med att köra Viggo i pulkan, det är bättre än att åka på nån gammal bräda!
:D


Vinst, vinst, vinst!

Andra segern på tre matcher, den här gången blev det 4-1 mot IK Bimbo och det var ju inte helt tokigt! Men det var spännande som sjutton. Vi gjorde första målet, och sen när de gjorde 1-1 blev jag nervös...men efter det var det bara vi som gjorde mål, det är så roligt!

När vi kom och skulle hämta Viggo blev vi bjudna på mat, riktigt gott! Viggo åt samma mat som oss, han har blivit så stor att han kan äta våran mat. Vi fick som vanligt med oss massor med saker därifrån. Tex en sån där som man hänger kläder på (kommer inte på vad det heter), en potta och cykelstol (eller vad det kallas) till Viggo. Plus att Christian fick ett par grova kängor...mest för att ha i stugan när det är dags att skotta snö o sånt! Vi ska även få en bänk att ha i hallen...en sån där med utrymme under sitsen att ha prylar i...tex vantar o sånt! Den är i furu nu, men jag tänkte om jag skulle måla om den. I vitt såklart. :)

Vi tog också bilen till skoaffären och köpte oss vinterskor! Christians var riktigt snygga...mina med såklart!
Jag fick mina i en för tidig julklapp av älsklingen! Han är BÄST!
Just nu nattar han min lilla älskling...:)




Dags för match nummer tre!

Snart ska vi åka iväg o lämna Viggo hos farmor o farfar för att sedan styra bilen mot Örebro och match!
Den här gången spelar vi mot IK Bimbo. Men den här gången blir det utan mig. :(
Jag hostar och snorar fortfarande som sjutton, men jag ska heja fram killarna till seger....det var min tanke.
Seger eller inte, det återstår att se!

Håll tummarna.


Utvisningsliga Korpen

Mitt namn råkar visst stå med i utvisningsligan...konstigt...;)

Div 2 A        
Namn Lag 5 Min 2 Min Totalt
Daniel Olsén FCF 1 1 7
Robert Fredriksson Örebrikamraterna ungdom 1 0 5
Patrik Ceder Örebrikamraterna ungdom 1 0 5
Magnus Wiking Lifesavers 1 0 5
Joakim Widlund IBK Parkförvaltarna 1 0 5
Simon Gustafsson Närke Mur 6 Kakel 0 1 2
Rickard Jansson Närke Mur 6 Kakel 0 1 2
Markus Helgesson IBK Parkförvaltarna 0 1 2
Lina Roth Närke Mur 6 Kakel 0 1 2
Jonas Cederberg Närke Mur 6 Kakel 0 1 2
    0 0 0
    0 0 0
    0 0 0
    0 0 0
    0 0 0
    0 0 0
    0 0 0
    0 0 0
    0 0 0
    0 0 0

Huvudvärk

I morse drog Christian iväg för att hjälpa Pia o Jonas att flytta lite möbler. Det gick tydligen bra att få ut våra gamla soffor som de knappt fick in i huset. Konstigt!
Jag och Viggo har alltså varit ensamma hemma nästan hela dagen, jag med huvudvärk och Viggo med dåligt humör. Det var ingen bra kombination märkte jag.
Vi lyckades i alla fall byta lakan i sängarna, tvätta ett par maskiner, dammsuga, laga lite mat o busa. Det resulterade i kraftiga svettningar hos mig....Viggo såg ganska sval ut. :)

Till slut fick jag äntligen komma ut i alla fall. Det var 1½ timma innan vi skulle på kalas så jag bylsade på Viggo overallen o ner i vagnen...lillkillen behövde sova och det gjorde han! Själv höll jag på att förfrysa benen när jag traskade runt med honom. Jag gick förbi hos mamma och fick med mig två topar hem. Inte helt fel.

Kalaset var i alla fall trevligt och Viggo var glad och nöjd. Det är ju det som är huvudsaken.
Från Kari fick jag med mig ett par jeansleggings och en tunika. Det satt bra så jag behåller alltihopa! En inte så lyckad förmiddag slutade med en bra kväll. Skönt!

Ha en fortsatt trevlig lördag!


Playdate!

Jag och Viggo tog oss en promenad hem till Jennie, Robert o Melvin efter lunch. Maria o Ruth var där så det blev en riktig playdate för barnen!
Så himla roligt att se dem, de har ju vuxit så himla mycket...det var inte länge sen de bara låg i sina filtar och bara var.

I går var ju mormor o farmor här som sagt. Viggo fick en pyjamas av farmor och jag fick rengöringsmousse av mamma (mormor).
Alltid roligt med oväntade små presenter.


Torsdag utan innebandy

Eftersom jag fortfarande hostar och är jättesnorig så skippade jag innebandyn i går kväll. Jag var hemma med Viggo i stället. Och vi fick besök av både farmor och mormor...det blev lite kaffe o kvällsmys med lillkillen!
När Christian kom hem blev det ett avsnitt av Tre Kronor förstås! :)

I morse fick vi sovmorgon ända till klockan sju! Jippie!
Under de 30 första minutrarna på morgonen lyckades Viggo ramla in i toadörren och nästan ramla ur sängen...ja herre gud, han är snabb den där Viggo. :D


Tävling!

www.whopsydaisy.blogg.se har en tävling som jag är med i...me like! 


Hmm...

Känns som detta lag borde satsa utanför korpen...eller?

INNEBANDY/ÖREBRO
Parkförvaltarna deltar för första året i Örebro Läns organisarade korpendivisioner och har efter endast två omgångar en målskörd som ingen tidigare skådat. Laget från Sörby har på mycket kort tid skapat sig ett rykte att vara stadens absolut bästa lag. Parkförvaltarna siktar kommande helg på att kvala sig till Stockholm för att göra upp med Sveriges elit inom korpen. Den stora frågan är om Parkförvaltarna har nerverna, modet och framför allt flytet att gå igenom cupen obesegrade. En dålig insats och en förlust kan vara ett faktum, det faktum att drömmarna om Stockholm raseras redan i början av säsongen.

Sensation
Höga tankar och högtflygande ambitioner är vardagsmat i lagbygget Parkförvaltarna, årets sensation är på allas läppar. Parkförvaltarna har haft en relativt enkel resa i serien där det inkasserats två brutala överkörningar. Moralen är på topp och till helgen stundar säsongens kanske viktigaste matcher, en seger skulle resultera i att Parkförvaltarna får möjligheten att göra upp med Sverige-eliten.
- Jag tror stort på Parkförvaltarna, dem har pressen att prestera med det kommer bara resultera i att dem får eld bakom hattarna, säger Team Toppforms vänsterforward Donald Jensen.
- Jag känner rent spontant att Fricks starka kommentarer till laget kan komma och lyfta dem, tillägger Jensen.

Kvalitet
Parkförvaltarna har på pappret en av dem starkaste trupperna av de deltagande lagen. Flertalet spelare har noterats för matcher i den svenska Juniorallsvenskan blått 15 år gamla och dem har även flera framgångsrika säsonger i juniorlaget tillhörande Örebro SK bakom sig. Dessa spelare utger stommen i laget som sedan kryddats med spännande övriga talanger. Laget har visat klass rakt igenom där framför allt den så kallad första femman levererade sagolikt bra i den första matchen. Centern Sephastian Bergstrand som värvades från Bobinen inför denna säsong har levererat ordentligt, han toppar inte bara den interna skytteligan utan också skytteligan i serien mycket tack vare hans målkalas i den första matchen. Eric Fiedler i kassen har även han visat att han inte bara duger som skribent på NA, han duger även i miss mån som målvakt, i Närkes bästa lag.

I helgen tar sig Parkförvaltarna an säsongens största uppgift, visa ditt stöd.

Inlägget kommer från www.laget.se/ibkparkforvaltarna


God Jul

Jag sitter här med en kopp te i soffan med tvn på o datorn i knät. Viggo sover. Hoppas han sover ett tag till för han var väldigt trött o gnällig!

Det börjar bli dags att byta gardiner och ställa fram alla julsaker, mysigt värre. Jag får ta tag i det när Christian kommer hem från jobbet.
Jag och Viggo tog en promenad förut i blåsvädret för att införskaffa lite juliga prylar.

Det nya.


Viggo hjälper till med maten.



Julgransfot

I dag har det varit rätt så lugnt här hemma. Christian börjar tröttna på att vara hemma och det märks, flummigt på hög nivå!
Vi tog en sväng till Jula för att titta lite, kom hem med en julgransfot och julgransljus. Våran gran kommer bli supersnygg!

Köpte även en ny overall till Viggo men är lite osäker på storleken. Får prova den några gånger till och sen se om vi ska ha kvar den eller inte.
Nya vantar inför vintern fick han också, så fin han kommer vara i sina nya vinterkläder.

Efter middagen så tog vi en tur till apoteket, Viggo satt i pulkan. Jag kommer nog aldrig låta Christian och Viggo gå ut ensamma med pulkan, Christian fick nog sitt pulkakörkort i cornflakespaketet. ;) Haha!

Julgransfoten


Viggos nya vantar!


Christian o Viggo tittar på tv.


Att en PET-flaska kan vara så rolig!





Beroende

Jag o Christian har blivit beroende!
Av Tre Kronor serien...nu har vi sett de 12 avsnitt vi har hemma och vi väntar på att Robin ska komma hit med resten! Haha!
Nåt måste vi ju hitta på när Viggo sover, för när han är vaken har vi att göra så det räcker. :)


Lugna gatan

I dag har vi bara tagit det lugnt eftersom vi båda är krassliga.
Men vi har i alla fall tagit en tur till stugan för att sätta upp ljusstakarna och ljusslingorna. Och vattnat blommorna såklart...de var nästan döda!

Åkte förbi hemma hos Kari o Kent först för att hämta pulkan till Viggo som vi sedan provade i stugan. Mer snö där än här hemma. Det var ju en succé, Viggo satt som i ett skruvstäd.




Den har slagit till!

Förkylningen. Den har slagit till på Kyrkogatan 19 i Kumla. Attans!
Än så länge är det Christian och jag som drabbats värst, som tur är. Jag är glad om lilla Viggo klarar sig....visst att han snorar men det beror nog mycket på tänderna. Det är i alla fall vad jag hoppas.
Natten som var hade Christian huvudansvaret för Viggo i fall han vaknade eftersom jag kände i går kväll att jag var på väg att bli riktigt dålig...och som vanligt så sov Viggo sitt allra bästa. :)

I dag har vi inte gjort så mycket...så fort Viggo somnat så har det blivit ett eller ett par avsnitt av Tre Kronor! Ja, ni läste rätt. Robin har köpt boxen med och vi har fastnat i TreKronorträsket. Igen!


Det snöar ute nu, härligt!


Framsteg!

Viggo har satt sig upp själv från liggande i dag! Lilla killen har blivit stor!
Det var när jag skulle lägga honom på eftermiddagen och han höll på och bökade som vanligt. Han står på alla fyra o gungar och helt plötsligt sitter han upp! Yey!

:D


Nästan färdig!

Har fixat o trixat i dag! Men nu har jag i alla fall gjort klart för julklapparna. Resten av födelsedagspresenten ska jag fixa i morgon, det ska bli kul att se när det är färdigt. :)
Jag och Viggo ska till Maxi i morgon och storhandla också.

Nu har lillkotten fått tre tänder och den fjärde är på gång. En aning gnällig är han men det kan man ju förstå!


Födelsedagspresent och julklappar!

Eftersom Viggo och jag hade sovmorgon i dag så är han fortfarande vaken...ska strax gå och lägga honom.
När han somnat är det dags att fixa med en födelsedagspresent och lite julklappar!
Trevligt! :)


Fars dag!

Viggo var och handlade en frän farsdag present till Christian.







I dag har Viggo och Melvin lekt och busat hela dagen. Så roligt har de haft...men även mindre roligt ibland. Som när Melvin kommer på att han har lite ont i tandköttet och när Viggo ramlar och slår huvudet i. Men sånt går över ganska fort ändå!

  

  

Här kommer lite bilder på godingen Viggo!

Så här glad är han när det är dags att borsta tänderna. :)


Sovfrilla!



Ladies Night!

Ladies Night var på nåt vis mycket roligare i år än förra året...kan det bero på att jag inte var gravid och kunde dricka ett och annat glas vin? Hmmm...jag vet inte!
Men visst, det slank ner både vin, cider, ett par drinkar och tequila! Inte helt fel.
MEN. Det satte ju sina spår i går...jädrans vad trött jag var! Men roligt hade vi...jag, Stina och Nina plus ett antal andra tjejer!


Lina



Stina



Nina


Stora killen!

Viggo har ju fått den goda vanan att inte vakna förrän vid halv sju på morgnarna...det uppskattas mycket av hans mamma! Då slipper jag ju gå upp INNAN Christian går upp. :)

I morse vid nio stog jag startklar här nere med Viggo i vagnen för en promenad innan besöket hos Irene på BVC. Det tog 45 minuter i dag för hon hade information om risker med att ha en liten bebis som inte är så liten längre. Det här med småsaker som han kan stoppa i munnen, eluttagen, att spisen är varm, att de kan ramla ner för trappen, att de kan välta saker när de ska resa sig mot dem, att de på någon sekund kan få i sig något läskigt så som rengöringsmedel osv. Sånt som är ganska självklart för oss men kanske inte för alla.
Hon kollade även hans hörsel genom att pingla med pinglor bakom öronen för att se om han reagerade och det gjorde han ju som tur var. :) Sen frågade hon även hur han reagerade när jag satte på lite musik här hemma...och jag sa att han inte bryr sig speciellt mycket om det. Men nu när vi var hos Jennie, Robert och Melvin så satt han och diggade till musiken.

Och nu till det viktiga! Mätningen och vägningen. Vår lilla kille har blivit stor, han är nu 76 cm lång och väger 10,6 kg. Inte illa! Men han följer sin kurva såklart.

Han fick även en bok hos Irene, vi valde Max Bil. :)


Efter besöket gick vi till Jennie, Robert och Melvin. Viggo och Melvin har busat som bara den! Så roligt och se dem. Viggo har studerat Melvins krypteknik så nu får vi se om han testar den under morgondagen! :)
När vi kom hem var det sängen på en gång, jag hann knappt ut ur rummet förrän han sov. Man blir trött av att leka!


Julgran

I år blir det julgran. Och dessa fina kulor kommer pryda den.


Livat här under!

I snart två veckors tid har våran hyresvärd haft sitt barn med barnbarn på besök. Jag längtar till de åker hem och det enda vi hör där nerifrån är hyresvärdens vrål!

I dag har det varit knäpptyst precis hela dagen, i alla fall sen jag kom hem från promenaden vid halv tio. Men nu, precis när jag skulle lägga Viggo och då menar jag EXAKT när han skulle sova, då börjar väl den minsta där under och skrika. Som en tok!
Viggo har vaknat ett antal gånger av dem där nere och varit ledsen....det är inte likt honom!
Och just i dag när det står babysim på schemat så drar sonen igån snöslungan också!
 
Jag längtar helt enkelt tills man bor i hus och (okej att man har grannar) slipper grannar under en. Eller över för den delen. Såna här livligheter som är här under tänkte man inte på innan Viggo kom. Helt otroligt! Visst, vi är vana med hyresvärden som joddlar ganska högt både morgon, middag och kväll, men det här med skrikande ungar, hur jobbigt är det inte!? ;)

:D


Krypställning, check!

Vid halv åtta la vi Viggo för natten, en stund senare när Christian skulle in och hämta lite kläder så sov han.

Trodde vi...sen började han helt plötsligt skrika och jag gick in. Då står han i krypställning och gungar...han hade tappat nappen också stackaren...haha!


Chupa Chups

Ni får vrida på huvet för att titta på söta Viggo! :)



Här kommer en bild också från dagens promenad...ja, han ligger faktiskt i vagnen. :)


Fullt med snö!

I morse var det fullt med snö när jag tittade ut! Härligt!
Det har snöat nästan hela morgonen och förmiddagen också, jag och Viggo var ute på promenad i det härliga vädret.
Gick bort till mamma med hennes nyckel, men den fick hon komma ut och hämta eftersom jag inte fick med mig vagnen in till hennes dörr...så mycket snö!

Det blev inte världens längsta promenad fast vi var ute i 1½ timma! Jag halkade runt som Bambi på hal is och på vissa ställen var inte ens trottoaren plogad.
Nu är vi i alla fall inne igen och det äe dags för lunch. :)

Det blir Marieberg med Cajsa i eftermiddag.


Snöslunga

Nu har Torsten dragit igång snöslungan där ute. Det känns som om det var igår han hölls med det!
Shit va det snöar!

:)


We like snow!

I förmiddags tänkte jag att vi skulle ta en promenad innan snön kom men det gick inte som planerat. Snön hann komma och då var det bara för oss att ge oss av. Jag packade in Viggo ordentligt i åkpåse och regnskydd i vagnen. Han somnade nästan på en gång, så det här med snö och blåst stör inte Viggo!

Kvart över nio somnade han och vid elva vaknade han igen, super att ligga i vagnen o sova!



Vi gick upp till lägenheten och käkade lite lunch, sen bestämde jag mig för att vi skulle ta ännu en promenad. Men den här gången inte lika långt, det blev en tur till mormor. Eftersom Christian ska byta däck efter jobbet så kände jag att vi måste hitta på något i dag! Mormor blev ju glad i alla fall! :)



Nu blir det inte ut nåt mer i dag i alla fall...men skönt var det!


Tisdagsmorgon


Domartabbar!

Jag pratade precis med Jonas Cederberg och han har tydligen pratat med de ansvariga för korpen. Han hade en del synpunkter på domaren som dömde matchen igår. De ansvariga på korpen visste inte riktigt vad de skulle göra med honom eftersom det är fler som klagat på denna domare. Vi får se vad som händer!

Vi klagade absolut inte på domaren för att vi förlorade matchen, det hade vi gjort även om vi så hade femton domare! Haha!


Motståndarnas matchreferat från gårdagens korpenmatch!

Parkförvaltarna vann skandalmatch

INNEBANDY/ÖREBRO
Motståndare som vägrade tacka och efterslängar. Det var bitvis riktigt fult spel när Parkförvaltarna besegrade Närkes Mur Och Kakel med 9-1 (6-0).


Högt bolltempo och passningsspel ur ryggmärgen från Parkförvaltarna kännetecknade den första perioden. Efter att snabbt ha gått upp i en 2-0 ledning bjöd man dock in sina motståndare i matchen. Joakim Widlund ådrog sig då fem minuters utvisning efter att liggande ha greppat tag om ett motståndarben.
- Två minuter var det väll kanske, men inte fem, säger Widlund själv om situationen.

Fula knep
Efter att ha klarat sig igenom utvisningen utan att släppa in något mål fortsatte Parkförvaltarrna sitt patenterade snabba passningsspel. I takt med att även målen trillade in blev motståndarna allt mer aggressiva. Det blev allt fler regelöverträdelser från Närkes Mur med allt ifrån efterslängar till regelvidriga tacklingar.

Räddande ängel
De fula knepen fortsatte, men bekom knappast PF i den andra perioden. Laget hade full kontroll på händelseförloppet även ifall utdelningen blev något mindre.
Lagets målvakt Eric Fiedler som haft en lugn inledning på säsongen fick visa att även han kunde delta i spelet när Parkförvaltarna slog av något på
takten i slutet på matchen.
Fiedler hade två frilägesräddningar. En av dem resulterade i en retur rätt ut i banan som Närke snappade upp. Närkespelaren skulle egentligen bara lägga in bollen i ett tomt mål. Dit hade dock den gnetiga backen Markus Helgesson tagit sig. Närkespelaren sköt bollen mitt på Helgesson som räddade sitt lag från ett baklängesmål.
Domaren skulle dock ge Närke ännu en chans till mål då straff utdömdes efter att rättsskiparen tyckt sig se bollen ta på backens arm.

Sprucken Nolla
Men inte heller via straff kunde Närke rubba den dittills obevekliga nolla. Skottet gick istället lång utanför och chansen till kontakt uteblev.
Men efter att ha spelat i 71 och en halv minut utan att släppa in mål fick till slut Parkförvaltarna känna på ett mål i baken.
En harmlös rusch och ett minst lika tafatt skott spräckte till slut PF:s nolla.
- Tråkigt att vi inte kan gå igenom hela säsongen utan att släppa in mål. Men nu när vi väll har fått ett mål i baken kan man väll slappna av på ett annat sätt, säger backen Simon Krantz om första baklängesmålet.

Eric Fiedler

Om ni vill kolla in deras hemsida så är adressen www.laget.se/IBKPARKFORVALTARNA


Ny design

Ny design i dag. Jag behåller den ett tag så får vi se om jag ändrar tillbaka eller behåller den här!

Lillplutten ligger och sover men oroligt. Våran hyresvärd som bor under oss har sitt barn och barnbarn på besök (snart två veckor har de varit här) och den minsta ungen skriker ganska mycket och väcker Viggo när han sover på dagarna. Tråkigt för Viggo behöver sova. Gnällig som sjutton men det beror nog på tänderna som är på gång eftersom han aldrig är gnällig i vanliga fall! Plutten!


Bäst!

Det är bäst att ha Viggo hemma! Det var så mysigt i morse när han vaknade och var på sitt allra bästa humör! Mamamamamama låter han då...:)
Vi mös lite i sängen efter vällingen och när vi väl gått upp och jag ätit frukost så badade vi badkar, Viggo älskar det! Det är så mysigt...

Älskar Viggo mer än allt annat!


Muppfamiljen!

I fredags kväll var vi hos Kari och Kent och åt skaldjur. Det blev kräftor, räkor och krabba...eller gammalt hav som det heter i folkmun. :)
Robin hade med sig sin nya tjej och det var första gången vi träffade henne och hon var ju väldigt rar och trevlig!
Viggo sov över hos sin farmor och farfar, så vi fick gå hem utan honom i fredags.

Sovmorgon lördag. Åtta, det är sovmorgon för oss nu för tiden!
Vi tog en morgonpromenad med Elliot och sen hämta Viggo för att köra honom till nästa barnvakt. Det var pappa och Ninni som stog på tur.

60-årig bröllopsdag var det dags o fira. Christians farmor och farfar är de lyckliga tu. Mat på hotellet som var jättegod. Sen blev det efterfest hos Mona o Arne. :)

Söndag förmiddag drog vi till Mossby. Där blev det till att klättra upp på höskullen och hjälpa till att skyffla halm. En halvtimma hjälpte vi till sen hämta Viggo igen och åka hem med honom. Ett par timmar senare kom mamma och hämtade honom igen. Då var det dags för innebandymatch.
Det gick ju sådär. Vi förlorade med 9-1 men vi är nöjda ändå...de vi spelade mot var superbra och vann sin förra match med 19-0. Träningsmatchen efter vann vi inte heller, men vi laddar om!

Nu sover Viggo och det ska vi också göra snart!

Står allt rätt till här?












Viggobilder också!






Viggo har även två tänder numera! Tandborstningen går jättebra!


Bada är kul!

I kväll tog jag och Viggo ett bad i badkaret! Han tycker det är så roligt. :)


Plaskar!






Har jag ben?


Viggo är ju förkyld som sjutton så det är ju ett måste att palla upp hans säng...man tar vad man har!


Uppdatering på bildfronten

Här kommer lite bilder från helgen när Cajsa var här!
Mycket godis, dricka och andra onyttigheter blev det...men det får man unna sig ibland!



Bästa Cajsa!


Under bordet är en bra plats!




Jag och våran skatt!







I går kväll slog förkylningen till här hemma. Viggo somnade som han skulle men vaknade drygt en timma senare av att han inte kunde andas. Stackaren, alltid lika jobbigt när de små inte mår bra!
I natt fick han alltså ligga i våran säng. Och det är ju konstigt att en så liten krabat kan ta så STOR plats. Jag vaknade nån gång i natt av att mina kuddar ramlade ur sängen och att jag nästintill också låg på golvet. Men vad gör man inte...:)

Vi har i alla fall varit ute en sväng i dag. Handlat näsdroppar till lillen eftersom det börjar ta slut här hemma. Handlat lite annat också som Viggo gladeligen hjälper till att packa upp.




Vi handlade även en tandborste till Viggo eftersom hans första tand har tittat fram! Han börjar bli stora killen! :) Det är den vänstra i underkäken som kom först, nu väntar vi på de andra också.

Första tandborsten!


Sist men inte minst kommer även en bild på Viggos diplom från babysimmet!


Det var allt för den här gången. :)


RSS 2.0