Gott & blandat!

I fredags gjorde Viggo sina första försök till att krypa. Såå roligt! Jag ser fram emot det, för då kommer säkert lilkillen bli lite mer nöjd. Han börjar bli otålig på att inte kunna ta sig vartsomhelst! Men de flesta säger ju att det kommer bli en jobbig tid framöver, men det ser jag fram emot! Haha!

I fredags kom Olle hit och hälsade på. Han busade med Viggo i flera timmar. Mysigt. Det märks verkligen att Olle gillar Viggo. Och att han gillar Christian märks också.





Kvällen erbjöd Tacos och tv-tittande. Lugnt som vanligt. På lördag förmiddag åkte vi till stugan en sväng. Fikade hemma hos pappa o Ninni. På vägen hem åkte vi förbi Jonas o Pias nya hus ute i Mossby. Jättefint! Det kommer bli super med alla hästar sen när stallet är klart!

Vid två kom mamma och Arnold o hämtade Viggo. Jag o Christian tog det lugnt ett tag och sen blev det ut o käka lite mat. Jonas, Pia, Rickard o Robin väntade på restaurangen. Mycket trevligt kväll blev det. En del blev fullare än andra. :) Viggo busade som sjutton hemma hos mamma där även bror med familj var och åt mat.

En söt bild på Viggo och en halvnaken pappa! ;)


Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0