5

Nu är det bara en dag kvar av fem dagars ledighet! Tiden går så himla fort. I onsdags när jag kom hem från jobbet var Melvin, Robert och Jennie här men eftersom jag kom hem så sent så drog de ganska snart. Men på torsdag är det dags för en lite längre dejt här hemma. :)

Christian o jag packade o grejade när Viggo somnat och på torsdagen åkte vi till Forsa Bruk. Där väntade mamma och Arnold plus en bunt får och en del hästar! Fåren var vi ju tvugna att hälsa på på en gång men Viggo var inte stormförtjust i dem, speciellt inte när de bräkte. Men till slut gick det bra i alla fall! Hästarna gick vi också och hälsade på ett antal gånger men det absolut bästa var ju i alla fall Arnolds gräsklippare. Där hade Viggo kunnat sitta hela dagarna om han fick. Jag tror aldrig jag har sett honom så himla nöjd som han var då. :)Annars har det mest varit sol och bad i Forsa. Jag lyckades även släpa mig ut på en joggingtur på 6 km och även en powerwalk på drygt 5 km. Tur det för samvetet! Men det tar jag igen nu för både jag och Viggo har åkt på nån slags influensa...Viggo snorar och hostar och jag har ont i halsen, ont i kroppen överlag och i örat. Natten till i dag sov Viggo hos mig i stora sängen medan Christian var förpassad till gäststugan. Varken jag eller Viggo sov speciellt bra...hur varmt som helst och för mycket snor i näsan på Viggo.

Den här helgen har Viggo för första gången bränt sig på brännässlor när han skulle gå och hälsa på fåren, men det verkade inte vara nån fara...lite kallt vatten i en bunke så gick det över. Premiärtur med båten har Viggo också lyckats hinna med men det var ju inte jättekul eftersom han var tvungen att sitta still. Roligare var det nog när vi släppte av honom vid bryggan vid badland där morfar och Ninni väntade. Han har även varit på sin allra första speedwaymatch. I dag åkte vi nämligen ut till Sannahed på en knattematch och hörselkåporna fick faktiskt sitta kvar. Men mest intresserad var han när det var dags för sladdpaus då traktorn och vattenbilen kom ut på banan. :)

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0