Arg som ett bi

Från den dagen Viggo fyllde ett år har han varit arg. Kanske inte hela dagarna men mycket mycket mer än vad vi är vana vid. Det är mycket gå just nu, och när vi inte vill eller kan gå runt med honom blir han arg som ett bi! Det kan även gälla om han inte får som han vill precis vid det tillfället. Det är frustrerande, säkert för Viggo också!

På kvällarna är det som värst! I går satt vi inne på hans rum och lyssnade på musik, Viggo satt i mitt knä. Efter en stund var jag tvungen att ändra ställning och då blev han arg och började gråta/skrika. I dag när vi badat och jag skulle ta på honom pyjamasen så var det likadant...vi förstår inte! :) Undrar om han har kommit in i nån sån där tillväxtfas eller vad sjutton det heter...

Vad tror ni??


Kommentarer
Postat av: Maria

Det låter som en fas. Han vill säkert så mycket mer än han i dagsläget kan och då blir han frustrerad. Han vill säkert bestämma själv när pjamasen ska på och han vill kunna gå själv. Ella var likadan en sväng innan allt släppte och hn började knalla runt själv och då kunde hon upptäcka saker som vi inte hade förstått att hon var nyfiken på.

2011-03-08 @ 20:32:55
URL: http://www.widarsson.blogspot.com
Postat av: Lina

Maria, det låter som det skulle kunna stämma. :) Vi får hoppas han börjar knalla själv snart och att det kanske släpper...inte roligt att vara arg hela tiden ju!

2011-03-08 @ 20:50:01
URL: http://linalabolina.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0